int. zu-zu

VIŠE OD OČEKIVANOG

Polaganjem akcenta na visok kvalitet proizvodnje i stalnim uvođenjem inovacija, proizvodi “Pekare Milan” veoma brzo su zauzeli zapaženo mesto među vodećim proizvođačima u zemlji. U standardnoj ponudi peciva izdvajaju se Suvit kifle i Cerealni dvopek kao originalni proizvodi ove kuće.

Postojimo od 1993. godine
Našu proizvodnju sertifikovali smo sa: SRPS ISO 9001:2008  i HACCP standardima
U standardnoj ponudi peciva izdvajaju se Suvit kifle i Cerealni dvopek kao originalni proizvodi ove kuće.
Godinama sarađujemo sa Tehnološkim fakultetom u Novom Sadu i Zavodom za tehnologiju žita i brašna.
Vlasnik Milan Selaković je inicijator osnivanja Unije pekara Vojvodine, koja zvanično postoji od 10.11.2000.

Naš asortiman

Od prepoznatljivih knedla sa šljivama, do ukusnih pita i bureka!

Komercijalna-pakovanja

Komercijalna pakovanja

U prvoklasnoj kartonskoj ambalaži, održava postojeći, visok kvalitet proizvoda, štiti od svetlosnih i toplotnih uticaja, te omogućava bezbednu dopremu smrznutih proizvoda do domaćinstava i njihovo pečenje u kućnim uslovima, po uputstvu za pečenje sa ambalaže.

Gastro-pakovanja

Gastro pakovanja

Sirovo smrznuti proizvodi vrhunskog kvaliteta u gastro pakovanjima prilagođenim velikim kupcima i pečenju na mestu prodaje

Pita-burek

Smrznute pite i bureci

U najfinije tanke kore ručne izrade, spretno su uvijena ukusna punjenja od sira, spanaća i krompira. Proizvodi su namenjeni pečenju na mestu prodaje.

Polupečeni-hleb-pecivo

Cerealni dvopek

Hrskave pečene pločice obiluju semenkama, sojinim pahuljicama, kukuruznim grizom...., a tek kada se premažu omiljenim namazom, budu neodoljivi. Zdravi zalogaji namenjeni krajnjim kupcima.

lisnato-testo

Smrznuto lisnato pecivo

Slojevite strukture, bogato punjena finim slanim i slatkim filovima, pružaju užitak pri svakom zalogaju. Nezaboravan je miris toplih kroasana, hrskave korice pikantne pogačice sa čvarcima.....Pre pečenja, peciva sa kvascem zahtevaju fermentaciju u fermentacionoj komori. Proizvodi su namenjeni pečenju na mestu prodaje.

Smrznuti-hleb-kifla

Sirovo smrznuto pecivo

Prepoznatljiv izgled i sjaj bavarske kifle, pregršt žitarica suvit kifle i zrnaste veknice,....samo su deo vrhunski kvalitetnog programa sirovo smrznutih proizvoda, gde u zavisnosti od mašte i potrebe tržišta, od jednog stvorite nekolicinu novih proizvoda, sa različitim posipima, narezima, te idealnim za pravljenje raznovrsnih sendviča. Pre pečenja, proizvodi zahtevaju fermentaciju u fermentacionoj komori. Proizvodi su namenjeni pečenju na mestu prodaje.

Cerealni-dvopek

Polupečeno smrznuto pecivo

Na jednostavan način, lako i brzo do svežeg, toplog, mirisnog hleba i peciva. Potrebno je samo na sobnoj temperaturi odmrznuti proizvod i dopeći ga u pećnici prema predviđenom uputstvu za pečenje. Proizvodi su namenjeni pečenju na mestu prodaje.