U Pekari Milan tajna uspeha je u iskustvu, kvalitetnom materijalu, tradicionalnim receptima, stručnim kadrovima i odgovornosti i ljubavi sa kojom pripremamo naša peciva. Budući da brz način života ne ostavlja slobodnog vremena, dajemo sve od sebe da vam jutra i obroke ulepšamo vraćajući vam mirise i ukuse detinjstva.

4 kutijice

Pekara Milan počela je sa radom 25.12.1993. godine. Od tada prošle su 23 godine svakodnevnog truda i zalaganja, a trenutni program smrznutog testa, kao i proizvoda koji se peku na mestu prodaje, dostupan je potrošačima u svim bolje snabdevenim marketima i prodavnicama  (Mercator, Idea, Roda, Univerexport, Dis)..

Polaganjem akcenta na visok kvalitet proizvodnje i stalnim uvođenjem inovacija, proizvodi Pekare Milan veoma brzo su zauzeli zapaženo mesto među vodećim proizvođačima u zemlji. Pekara Milan je organizacija čiji je sistem menadžmenta  kvalitetom certifikovanprema standardu SRPS ISO 9001:2008, a sistem upravljanja bezbednošću proizvoda uključujući HACCP certifikovan prema dokumentu CAC/RCP 1- 1969, Rev.4 (2003)  od strane certifikacionih tela  EVROCERT, Beograd i Quality Austria, Vienna.

Proizvodnjom više vrsta hleba, peciva, smrznutih testa (kvasnih i beskvasnih)  i polupečenih proizvoda , zaokružena je ukupna ponuda naših peciva. Kao originalni proizvodi ove kuće izdvajaju se Suvit kifle i Cerealni dvopek,  dok kao top-proizvode vrhunskog kvaliteta izdvajamo bavarske kifle, pogačice sa čvarcima, knedle sa šljivama, somune.

S ponosom ističemo da je Pekara Milan pokretanjem novog pogona i proširivanjem kapaciteta,  dobila priliku da naše – srpske proizvode predstavi na inostranim tržištima i tako zadovolji potrebe i inostranih kupaca (pite i bureci, somuni, pogačice sa čvarcima, proizvodi od heljdinog brašna). Iz godine u godinu proširujemo asortiman, unapređujemo način proizvodnje, nastavljajući da se borimo za vrhunski kvalitet ishrane.

2015. godine Pekara Milan je započela izvoz u Rusiju (Carinski Savez), te na ruskom tržištu možete pronaći proizvode iz našeg redovnog asortimana , kao i proizvode namenski proizvedene prema potrebama i zahtevima ruskih kupaca. Posedujemo izvozne kontrolne brojeve za Rusiju (zemlje Carinskog Saveza) i zemlje Evropske Unije za izvoz proizvoda sa sirovinama i namirnicama životinjskog porekla. Posebano interesovanje inostranih kupaca pojavilo se za srpskim, autentičnim proizvodima, kao što su pite, bureci, somuni i drugo.