Ukusna punjena jaja!

punjena-jaja

Kako ukusno iskoristiti jaja koja su vam ostala posle uskrsa?
Oduševite vaše ukućane sa jednostavnim i ukusnim jelom!

Potrebno:

8 kuvanih jaja
100 gr čajne ili bilo koje druge kobasice
80 gr kaskavalja
3 kašičice graška iz konzerve
2-3 kašičice majonez sa ukusom krastavca, može i tartar sos
100 gr kisele pavlake.
So po želji

Priprema:

Jaja presečemo na pola po dužini. Žumance odvojimo i ispasiramo u dubljoj činiji
i dodajemo majonez, pavlaku i sirće. Mešamo dok se smesa ne sjedini. Na kraju dodamo grašak,
kačkavalj i kobasicu koje smo prethodno naseckali u kockice.

Ovom smesom napunimo belance. Za dekoraciju može poslužiti par listića peršuna,
mirođije ili jednostavno posuti sa malo crvene paprike.

Prijatno!